כנס HRevolution 2026
בכנס HRevolution 2026, ביוזמת TheMarker Labels, שהתקיים במרכז הכנסים Avenue. שמחנו לקחת חלק בשיח מקצועי שמציב את עתיד העבודה בלב העשייה הארגונית, בעידן של טלטלה כלכלית והאצה טכנולוגית!


בכנס איל צפריר, מנכ״ל קבוצת דנאל HR, העביר הרצאה ממוקדת ופרקטית על גיוס טאלנטים בעידן ה-AI, והאיזון בין יעילות טכנולוגית לאתגר השימור!
בהרצאה שיתף איך ממנפים כלים חכמים כדי לייעל תהליכים ולקצר זמני גיוס, מבלי לוותר על עומק ההתאמה, חוויית מועמד איכותית וחיבור אמיתי לארגון.
לכתבה המלאה לחצו כאן – https://www.themarker.com/labels/hr/2026-02-22/ty-article-labels/0000019c-859d-da2e-afdd-85fd90890000

בדנאל HR, זו בדיוק נקודת המפגש בין טכנולוגיה, אנשים ואסטרטגיה –
ותזכורת לכך שכנסים מהסוג הזה לא עוסקים רק בטרנדים, אלא מחדדים את האחריות שלנו לעצב את עולם העבודה החדש בצורה חכמה, אנושית ומדויקת יותר!